|
Для того чтобы разместить сообщение на форуме, Вам необходимо зарегистрироваться или войти на сайт под своим именем.
Ремонт в кафе
| |
Houp | Дата: Воскресенье, 09.08.2020, 19:07 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Роблю в своєму кафе в Одесі ремонт. Планую робити дизайнінтер'єру в стилі лофт. В принципі з усіма матеріалами для такого стилю я визначився, а от який матеріал використовувати для стін ніяк не можу зрозуміти. Хто дасть пару ідей з цього питання?
|
|
| |
potop | Дата: Воскресенье, 09.08.2020, 19:12 | Сообщение # 2 |
Сержант
| Я бував якось у одному кафе, дизайн якого так само був у стилі лофт, так там стіни були в вигляді необробленого бетону. Ось вам і рішення вашого питання.
|
|
| |
dekster_zum | Дата: Воскресенье, 09.08.2020, 19:20 | Сообщение # 3 |
Сержант
| Є чимала кількість оздоблювальних матеріалів, які підійдуть для стін приміщення, яке буде з дизайном в стилі лофт. Можете ознайомитися з одними з них, скажімо, в Ельф-декор https://elf-decor.com/. Але одного гарного вигляду матеріалів мало, важливо щоб він був максимально якісним, саме цей момент враховуйте в першу чергу.
|
|
| |
shriff_shriff | Дата: Воскресенье, 09.08.2020, 19:27 | Сообщение # 4 |
Сержант
| А ви не пробували з вашого питання звернутися до дизайнерів. У них однозначно є давно розроблені варіанти дизайну приміщень в стилі лофт, з яких ви можете підібрати найбільш підходящий варіант матеріалу для стін.
|
|
| |
|
|