|
Для того чтобы разместить сообщение на форуме, Вам необходимо зарегистрироваться или войти на сайт под своим именем.
Імпланти
| |
maslovanja | Дата: Среда, 15.04.2020, 10:24 | Сообщение # 1 |
Лейтенант
Статус: Offline
| Всі знають яка болюча тема - лікування зубів. Я нарешті вирішив цим зайнятися. І ось мій стоматолог порахував за лікування ну зовсім немаленьку суму, і я вирішив відмовитись від його послуг. Шукаю, де в Львові можуть поставити імплант и декілька пломб за розумну ціну.
|
|
| |
spb_inna | Дата: Среда, 15.04.2020, 10:27 | Сообщение # 2 |
Сержант
| Вы же в курсе, что подобные услуги стоят денег, зачем экономить на здоровье? Я к своему стоматологу хожу уже много лет, независимо от ценника.
|
|
| |
Filipova | Дата: Среда, 15.04.2020, 10:41 | Сообщение # 3 |
Сержант
| Цитата spb_inna ( ) Вы же в курсе, что подобные услуги стоят денег, зачем экономить на здоровье? Я к своему стоматологу хожу уже много лет, независимо от ценника. Не погоджусь, якщо ціна явно зашкалює, тоді хіба є сенс платити? Адже можна знайти інших спеціалістів за більш помірковану ціну.
|
|
| |
Фридман | Дата: Среда, 15.04.2020, 11:13 | Сообщение # 4 |
Лейтенант
| Ви праві, дійсно до стоматолога звертаєшся вже в крайньому випадку, коли вже біль добре відчувається або постійний дискомфорт в роті. В мене після народження сина теж потрібно ставити імпланти, бо два зуби пошкоджені настільки, що лікуванню не піддаються. Про це я дізналась випадково, і зараз теж в пошуках клініки де можна зробити імплантацію зубів за прийнятною ціною, на мій погляд ось в цій пропонують непогані умови https://symmetrica.ua/implantatsiya/
|
|
| |
joshorvell | Дата: Четверг, 06.08.2020, 11:44 | Сообщение # 5 |
Рядовой
| Сподіваюсь не знадобиться
|
|
| |
|
|