|
Для того чтобы разместить сообщение на форуме, Вам необходимо зарегистрироваться или войти на сайт под своим именем.
Вініри
| |
olhanssss | Дата: Четверг, 16.01.2020, 10:40 | Сообщение # 1 |
Сержант
Статус: Offline
| Підкажіть, будь-ласка, скільки орієнтовно у Львові коштують вініри? Дружина дуже хоче собі поставити, бо їй здається, що її посмішка далека від ідеальної. Хоча особисто я нічого такого не бачу - посмішка як посмішка.
|
|
| |
Винтик | Дата: Четверг, 16.01.2020, 10:59 | Сообщение # 2 |
Сержант
| Ой, да женщины вообще любят придумать себе какую-то проблему, а потом неистово ее решать. Может, стоит все-таки попробовать убедить супругу, что у нее прекрасная улыбка и не нужны ей никакие виниры?
|
|
| |
olhanssss | Дата: Четверг, 16.01.2020, 11:13 | Сообщение # 3 |
Сержант
| Це точно! Пам'ятаю, кылька років тому дружина вирішила, що вона має недостатньо ідеальну фігуру сіла на дієту. І все б нічого, але вона й мене почала годувати якимись паровими овочами. Довелося в робочий час їсти бургери та шаурму. А тепер з цими вінірами...
|
|
| |
Малдер | Дата: Четверг, 16.01.2020, 11:23 | Сообщение # 4 |
Рядовой
| Не бачу нічого поганого в тому, що Ваша дружина хоче виправити вади своєї зовнішності. А вініри - досить популярний і сучасний спосіб наблизити свою посмішку до голлівудської. Але не всі стоматологічні клініки надають такі послуги. Подивіться, можлива, ця приватна стоматологія у Львові виготовляє і ставить вініри https://symmetrica.ua/
|
|
| |
olhanssss | Дата: Четверг, 16.01.2020, 11:28 | Сообщение # 5 |
Сержант
| Малдер, дякую за посилання. Я, напевно, ще трохи почитаю, що це за технологія така. Можливо, дружина має рацію і ці вініри дійсно зроблять її зуби набагато кращими. Аби тільки це було не надто дорого.
|
|
| |
|
|